Varstvo podatkov

Varovanje vaših osebnih podatkov je za nas še posebej pomembno. Vaše podatke torej obdelujemo izključno na podlagi zakonskih določil. V teh informacijah o varstvu podatkov vas obveščamo o najpomembnejših vidikih obdelave podatkov na naši spletni strani.

Kontakt

Če nas kontaktirate prek obrazca na spletnem mestu ali po e-pošti, bomo podatke, ki nam jih posredujete, hranili šest mesecev za obdelavo vaše zahteve in v primeru nadaljnjih vprašanj. Teh podatkov ne bomo posredovali brez vašega soglasja.

Piškotki

Naše spletno mesto uporablja tako imenovane piškotke. To so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v vaši napravi s pomočjo brskalnika. Ne delajo nobene škode.
Za uporabniku prijaznejšo ponudbo uporabljamo piškotke. Nekateri piškotki ostanejo shranjeni v vaši napravi, dokler jih ne izbrišete. Omogočajo nam, da prepoznamo vaš brskalnik ob naslednjem obisku.

Če tega ne želite, lahko svoj brskalnik nastavite tako, da vas obvešča o nastavitvi piškotkov in to dovolite le v posameznih primerih.

Če so piškotki deaktivirani, je lahko delovanje našega spletnega mesta omejeno.

Spletna analitika

Uporabljamo Google Analytics, storitev spletne analize podjetja Google Inc. (»Google«). Google uporablja piškotke. Informacije, ki jih ustvari piškotek o uporabnikovi uporabi spletne ponudbe, se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo.
Google bo te podatke uporabil v našem imenu za ocenjevanje uporabe naše spletne ponudbe s strani uporabnikov, za pripravo poročil o dejavnostih v okviru te spletne ponudbe in za zagotavljanje drugih storitev, povezanih z uporabo te spletne ponudbe in interneta. Iz obdelanih podatkov je mogoče ustvariti psevdonimne uporabniške profile.

Google Analytics uporabljamo samo z aktivirano anonimizacijo IP-ja. To pomeni, da Google skrajša IP-naslov uporabnika v državah članicah Evropske unije ali v drugih državah pogodbenicah Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo celoten naslov IP prenesen na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan. Naslov IP, ki ga posreduje uporabnikov brskalnik, ni združen z drugimi Googlovimi podatki.

Uporabniki lahko preprečijo shranjevanje piškotkov tako, da ustrezno nastavijo programsko opremo brskalnika; Uporabniki lahko Googlu tudi preprečijo zbiranje podatkov, ki jih ustvari piškotek in so povezani z njihovo uporabo spletne ponudbe, ter obdelavo teh podatkov s strani Googla, tako da prenesejo in namestijo vtičnik za brskalnik, ki je na voljo na naslednji povezavi: http:// tools. google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Vaše pravice

Načeloma imate pravico do informacije, popravka, izbrisa, omejitve, prenosljivosti podatkov, preklica in ugovora. Če menite, da obdelava vaših podatkov krši zakonodajo o varstvu podatkov ali so vam bile kako drugače kršene pravice do varstva podatkov, se lahko pritožite pri nadzornem organu.

Lahko nas kontaktirate preko naslednjih kontaktnih podatkov:

AVTO-HELP Igor Zupanc s.p.
Meja 8
4211 Mavčiče
041 731 843

© Vse pravice pridržane 2024 Politika zasebnosti